Åbent hele året

To dage i skønne Ostseebad Kühlungsborn

Der er ingen tvivl om at du kan tilbringe den perfekte sommer i Kühlungsborn med sol og strand. I de koldere sæsoner er tingene er lidt roligere, men byen er på ingen måder faldet i søvn! Et par dage i Kühlungsborn udenfor sommersæsonen kan klart anbefales, og der er masser at give sig til.

• Vandretur til den ældste badeby i Tyskland: En dejlig 4 km tur langs stranden til „den hvide by ved havet“ i Heiligendamm. 

• Damplokomotivet „Molli“: På tilbagevejen fra Heiligendamm kan du køre med det gamle traditionsrige tog „Molli“- et eventyr for hele familien.

• Minicruise med MS-Baltica: Fra den store mole i Kühlungsborn kan du dagen efter gå ombord på MS-Baltica og sejle langs kysten til smukke Warnemünde. Her har du 2 timer at udforske byen før skibet igen sejler tilbage til Kühlungsborn. 

• Ice-skating: Hvad ville en vinter være uden en skøjtetur? Den 500 m²  store skøjtebane tilbyder sjov for hele familien. 

• Når det regner ved Østersøen? Selv hvis det dårlige vejr kommer til Kühlungsborn vil du ikke kede dig – besøg vores specielle uv-lys minigolf bane, gå en tur i biografen, besøg vores store kunsthal med spændende udstillinger eller gå i svømmehallen „Kübomare“ med sauna eller svømning. For de kreative vil være keramik og rav kurser i „Haus des Gastes“. 

Vi ser frem til at se dig i Ostseebad Kühlungsborn – her vil du finde den perfekte blanding af natur, gæstfrihed, kultur, varme drikke og dejlig stemning. Vinterhi? Ikke hos os!

Åbent hele året
Åbent hele året
Åbent hele året