Events, Livsstil & Kunst

Kunst og kultur ved den Mecklenburgske Østersøkyst

Ravmuseum Warnemünde

Rav er Østersøens guld. Besøg det unikke ravmuseum i midten af den gamle bydel i Warnemünde. Her kan du se eksempler på Østersøens rav og dens farver, former og oprindelse . Museet har primært fokus på den kunstneriske brug og bearbejdning af rav i de 19. og 20. århundreder.

Heimatmuseum Warnemünde

Heimatmuseet i Warnemünde, grundlagt i 1914, giver en spændende introduktion til søfarere og fiskeres liv og historie i regionen. Samtidig viser museet dig historien om hvordan Warnemünde blev til og senere udviklede sig til en smuk badeby. Udstillingen kan ses i en lokalt bygning, der blev opført det 18. århundrede og udvidet i det 19. århundrede.

Kunsthalle Kühlungsborn

Et kunsttempel beliggende direkte ved Østersøkysten i smukke Kühlungsborn. Årligt er der 8-10 forskellige kunstudstillinger samt ca. 50 koncerter i en eksklusiv og behagelig atmosfære. Koncepternes inspiration udspringer som regel fra en blanding af inspiration fra den regionale og internationale kunstscene.

Berømt i regionen er; International Guitar Festival, Jazz-Meeting Kühlungsborn og Kammermusikkoncerterne hvor internationalt anerkendte musikere gæster kunsthallen i Kühlungsborn. Kom og besøg os her i kunsthallen ved Østersøkysten. I unikke omgivelser, kan du opleve events og udstillinger, købe kunst eller deltage i seminarer og workshops.