Grupperejser

To dage i den smukke badeturister af kühlungsborn

Du kan vel i din perfekte sommer kühlungsborn tilbringe – sommer, sol, strand! I koldere sæsoner, tingene er lidt roligere rettet, men på ingen måde er sovet over mig! Kühlungsborn to dage forsvinde i kystby, fordi de har et hav af muligheder.

• vandretur i de ældste seaside by i tyskland: vandre 4 km langs stranden til „den hvide by ved havet“ i heiligendamm.

• dampmaskine “ buttede „: tilbage fra den smukke kyst by køre med den gamle traditionsbahn “ buttede „- et eventyr for hele familien.

• mini cruise med ms-baltica: på den smukke molen i kühlungsborn kan du i morgen på ms baltica stiger og langs kysten til smukke warnemünde køre. Her kan du 2 timer at udforske byen og så er det tilbage til skibet tilbage til hotellet.

• skøjte-tur: hvad ville være en vinter uden skøjter tur? De 500 m² skøjtebane tilbyder en familie sjovt for store og små.

• regn i badeturister? Selv når det onde kommer i kühlungsborn ingen kedsomhed – besøg vores sorte lys golf, gå i biografen, kan du besøge vores store kunsthal med spændende udstillinger eller gå i svømmehallen kübomare sauna eller svømning. For kreativ vil være keramik og amber kurser i huset af gæsten tilbud.

Vi ser frem til at se dig på badeturister af kühlungsborn – her vil du finde den perfekte blanding af naturen, gæstfrihed, kultur, varme drikke og fede beats. Hi? Ikke med os!