Gastronomi

Kød, fisk, frugt og grøntsager – restauranter med frisk egnsretter fra Mecklenburg tilbyder en række kulinariske lækkerier.

 

Restaurant „Veranda“

Restaurants_Am WeststrandI denne stort anlagte vinterhave med udsigt til Østersøen inviterer et lille, men fint spisekort de ernæringsbevidste gæster til aftenmenuen. Friske salater, lette retter samt bestandigt skiftende dagens retter, altid frisk tilberedt til dig, vil overbevise dig.

Restaurant „Veranda“
i Hotel Am Weststrand
Ostseeallee 38, 18225 Ostseebad Kühlungsborn
www.am-weststrand.de

 

 

Restaurant på Gutshof Bastorf

Gutshof BastorfEn vinterhavelignende ikkeryger-restaurant med masser af plads til hygge og spisning, om sommeren også med stor terrasse. Det venlige personale forkæler dig gerne med kulinariske specialiteter, fremstillet af sæsonens friske ingredienser fra regionen. Noget særligt: køkkenchefen høster hver dag selv krydderierne i husets egen krydderurtehave. Retterne er også velegnet til allergikere.

Restaurant på Gutshof Bastorf
Kühlungsborner Str. 1, 18230 Bastorf
www.gutshof-bastorf.de

 

Bülow’s Steak Restaurant

Restaurants_Polar-SternSaftige møre bøffer af argentinsk aberdeen angus kvæg er en af restaurantens specialiteter. Den cypriotiske ostespecialitet „halloumi“ kan du nyde i ti variationer. Drikkevarekortet tilbyder flere end 40 sorter af den ædle drik scotch single malt whisky, som du kan lære mere om på restaurant-ejerens malt whisky-seminarer.

Bülow’s Steak Restaurant
i Hotel Polar-Stern
Ostseeallee 24, 18225 Ostseebad Kühlungsborn
www.polar-stern.com

 

Bülow’s Garten Lounge

Restaurants_Garten Lounge_Polar-SternEn bar, hvor alle ønsker kan opfyldes! Ved den åbne kamin nyder du mellem naturmaterialer som træ, læder og sten udsøgte vine, hjemmelavede cocktails eller en af de rundt 100 sorter single malt whisky. Der finder med jævne mellemrum live-koncerter sted. Og det er tilladt at ryge!

Bülow’s Garten Lounge
i Hotel Polar-Stern
Ostseeallee 24, 18225 Ostseebad Kühlungsborn
www.polar-stern.com

 

Restaurant „Orangerie“

Restaurants_Hotel PrinzenpalaisDen lyse restaurant byder på et fremragende køkken, der er påvirket af det klassiske køkken, tilberedt med moderne metoder og med accenter af moderne smagsnuancer – kort sagt: „Det klassiske køkken i en moderne fortolkning“. Dertil tilbyder restauranten et interessant udvalg af udsøgte vine og ædle alkoholiske drikke. I smukt vejr inviterer den beskyttede haveterrasse til ophold og nydelse.

Restaurant „Orangerie“
i Hotel Prinzenpalais
Alexandrinenplatz 8, 18209 Bad Doberan
www.prinzen-palais.de

 

Restaurant i KurparkHotel Warnemünde

Restaurants_KurparkHotelRetter fra regionen og fra middelhavet samt udsøgte vine tilbyder restauranten i KurparkHotel Warnemünde sine gæster dagligt fra kl. 18. I smukt vejr er der plads på den lille terrasse, hvor du ud over maden også kan nyde Østersøens friske havluft og duften fra de gamle lindetræer. Den hyggelige atmosfære og den personlige service bidrager til en afslappende afslutning på dagen.

Restaurant i KurparkHotel Warnemünde
Kurhausstrasse 4, 18119 Ostseebad Warnemünde
www.kurparkhotel-warnemuende.de

 

Restaurant „Wilhems“

Restaurants_Hotel NeptunHos Wilhelms er „god smag“ mere end noget, der mærkes på ganen. Her finder du et sofistikeret spisekort og en ganske særlig vinkælder. Og også de fristende desserter er en oplevelse. Køkkenets gode resultater ledsages af en meget motiveret service og en opmærksom gæstepleje. For en særlig stemning sørger de stilfulde omgivelser med antikvariske møbler fra engelske pubber. Oplev også med jævne mellemrum musik- og nydelses-arrangementer hos Wilhelms.

Restaurant „Wilhems“
i Neptun Hotel
Strandstrasse 37, 18225 Ostseebad Kühlungsborn
www.neptun-hotel.de

 

Restaurant „Fulgen“

Restaurants_Upstalsboom_1En gastronomi, som opfylder ethvert ønske. Den varierede menu giver også allergikere et egnet tilbud. Om sommeren nydes den bedst på den over 800 kvadratmeter store, for Kühlungsborn enestående solterrasse.

Restaurant „Fulgen“
i Upstalsboom Hotelresidenz & Spa Kühlungsborn
Ostseeallee 21, 18225 Ostseebad Kühlungsborn
www.upstalsboom.de/kuehlungsborn

 

Restaurant „Brunshaupten“

Restaurants_Upstalsboom_3I restauranten „Brunshaupten“ nyder du ikke kun en fantastisk udsigt over havet, men også kulinariske rejser på højeste niveau. Her kombineres internationale variationer med regionale produkter – altid spændende, altid nye og tilberedt med „rigtig“ håndværksmæssig kunnen.

Restaurant „Brunshaupten“
i Upstalsboom Hotelresidenz & Spa Kühlungsborn
Ostseeallee 21, 18225 Ostseebad Kühlungsborn
www.upstalsboom.de/kuehlungsborn

 

Classic Conditorei und Café Röntgen

Restaurants_Cafe RöntgenPrøv især tyske og franske konditori- og bagerspecialiteter i det traditionsrige, håndværksmæssigt arbejdende konditori Röntgen’s cafeer. Fremstillet af overvejende lokale råstoffer og frugter af den højeste kvalitet, lever de traditionelle produkter i international topklasse også op til kravet om sund ernæring. I alle cafeer venter en venlig betjening og en behagelig atmosfære på dig.

Café Röntgen – Hovedkontor
Strandstraße 30a, 18225 Ostseebad Kühlungsborn

Café Röntgen – Hav Udsigt
Ostseeallee 45, 18225 Ostseebad Kühlungsborn

Café Röntgen – Warnemünde
Seestraße 5, 18119 Ostseebad Warnemünde

www.classic-conditorei.com